Program za ljudsko telo

Ljudsko telo je materijalna sfera – prostor Ljudskog bića.
Kao takvo, Ljudsko telo je svojevrsna matrica celokupnog ljudskog bića i na njemu se ispoljavaju svi p roblemi, narušenja, dishramonije i sl. koji su postojali ili postoje ne samo na nivou tela, nego i na emocionalnom, pa i na duhovnom planu. Zbog toga, uvek polazimo od tela. Pri tom, u skladu sa našim učenjem, nezamislivo je postojanje živog tela bez sinergije sa dušom. Stoga, kada govorimo ili tretiramo (živo) telo ivek imamo u vidu – organizam.

 

Početni tretman za telo predstavlja Relax masažni tretman „Dodir života“. Tokom 90 minuta koliko traje ovaj tretman, tretira se celo telo i postiže se blagotvorni, blagoprijatni i relaksirajući efekat.

 

Centralni tretman za telo predstavlja naš Isceliteljski masažni tretman „Dodir života“. To je tretman koji traje oko dva sata i tokom čega se detaljno obrađuje celo telo. U toku tog tretmana se lociraju i rešavaju razni funkcionalni problemi u vezi sa pokretljivošću, kao i sa celokupnim funkcionisanjem ljudskog organizma. U sklopu tog tretmana posebno se tretira limfni sistem, refleksogene zone (glava, uši, šake i stopala), kao i koštano zglobni sistem specifičnim delovanjem na periost, mišiće, tetive, fasciju, ligamente i zglobove. Naš tretman je vrlo efikasan u rešavanju raznih ograničenja i sputavanja koja postoje u lokomotornom sistemu, kako preventivno, tako i u procesu rehabilitacije, nakon ozbiljnih trauma ili postoperativnih zahvata. Tu spadaju neuralgije, mijalgije, fibro mijalgije, osteohodroze, artroze, reume itd, a doprinosi se značajno i prilikom ozbiljnih sistemskih poremećaja, autoimunih oboljenja i drugih bolesnih stanja organizma.

 

U sklopu Programa Kreativne ishrane, dajemo savete o kreativnoj ishrani koji su zasnovani na našim osnovnim principima i specifično prilagođeni svakom subjektu. U tom sklopu preporučujemo i veoma delotvorni program bionutrida i suplemenata ishrani koji doprinose da ljudsko biće bude uvek u stanju harmoničnog Samoisceljenja. Naš program ishrane veoma efikasno deluje kako preventivno, tako i u slučaju rehabilitacije ili tokom procesa isceljenja i samoisceljenja.

 

Program Integralnog Kretanja sadrži savete o kretanju koji su prilagođeni individualnim potrebama i specifičnostima. U sklopu tog Programa, a u cilju tretiranja problema sa kretanjem, razradili smo specifični Program pokretljivosti zglobova – Artrokinesis. To je sistem vežbi i pokreta koji se rade samostalno ili/i uz pomoć obučenog terapeuta. U sinergiji sa našim masažama i drugim tretmanima, Artrokinesis postiže i održava optimalnu pokretljivost i funkcionalnost našeg mišićno-skeletno-zglobnog sistema, odnosno našeg organizma.

Masažni tretmani

Početni tretman za telo predstavlja Relax masažni tretman „Dodir života“. Tretman traje oko 90 min. 

Kreativna ishrana

U sklopu Programa Kreativne ishrane, dajemo savete o kreativnoj ishrani koji su zasnovani na našim osnovnim principima i specifično prilagođeni svakom subjektu.

Integralno kretanje

Program Integralnog Kretanja sadrži savete o kretanju koji su prilagođeni individualnim potrebama i specifičnostima.